Yhdistys

Jyväskylän kokoomus ry on alueen aktiivisin ja näkyvin kokoomusyhdistys. Edustamme koko Jyväskylän aluetta tasa-arvoisesti. Otamme kantaa ja kannamme vastuun rohkeasti ja kokoomuksen arvojen mukaisesti.

Meille kannustavuus, sivistys, suvaitsevaisuus ja välittäminen ovat tärkeitä arvoja.  Haluamme turvata kuntalaisten asukkaiden hyvinvoinnin ja sivistyksen laadun. Yhdistyksemme valtuutetut ja luottamushenkilömme ottavat kantaa ajankohtaisiin aiheisiin.

Tule mukaan kokoomuksen toimintaan!

Teille vaikuttajat Helsingin on horisontin, mukaanne me sälytämme kukkurallisen eväskontin. Ponnekkaasti pitäkää te porvarien puolta, muuten valta vasemmiston turhaan tuopi huolta! Vanhaa kokoomuksen teemaa myöskään unohtaa ei saa; Kerratkaamme siis: koti uskonto ja isänmaa!” - Palokan kokoomus ry, 15-v kroniikka 1987 -